Modellen èn kledingstukken gezocht voor modeshow op Winterdag 2018!

Het stond al in ons Bulletin van december... Tijdens onze Winterdag op 20 januari as. zal Joke van Dijk van 'Couturage' een modeshow geven, waarbij ze ook de leden uitnodigt daaraan deel te nemen. We zoeken voor de ‘modeshow’ mensen die als model willen figureren en mensen die bijzondere kledingstukken of accessoires mee willen nemen om te laten showen. U kunt dat natuurlijk ook uw zelf doen.


De op de Winterdag te showen items zijn bij voorkeur uit vervlogen tijden, van een ontwerper, of zelf gemaakt.
Wilt u een bijdrage leveren aan deze show? Mail dan een foto van het betreffende kledingstuk en een bijbehorend verhaaltje naar info@couturage.nl, of mail Joke van Dijk dat u als model beschikbaar bent. Ook als u niet aan de ‘show’ mee wilt doen zouden we het leuk vinden wanneer alle deelnemers aan deze dag hun garderobe of collectie eens ‘uitpluizen’ op een bijzonder, mooi, modern of juist zeer gedateerd, grappig, uitzonderlijk kledingstuk of accessoire. Heeft u een mooie sjaal of muts, een gebreide maar gedateerde trui, skischoenen die uit de tijd zijn of iets anders dat opvallend is? Trek het vooral aan of neem het mee.

Dus: als u van plan bent naar de winterdag te komen en u heeft iets dat u leuk vindt om met ons te delen, neem dan vooral contact op met Joke. Bedenk vooral ook dat wat voor u misschien niet zo heel bijzonder is, dat voor een ander wel kan zijn. Als u twijfelt of iets geschikt is, of u wilt meer informatie, kunt u ook altijd Joke mailen: info@couturage.nl.
Meer info over de Winterdag en aanmelding vindt u hier.