Activiteiten

Het coronavirus beheerst momenteel onze gedachten, gesprekken en levens. We hopen natuurlijk dat u en uw familie in goede gezondheid verblijven. De gezondheid en veiligheid van onze leden zijn voor de Nederlandse Kostuumvereniging altijd topprioriteit. In navolging van de richtlijnen van de RIVM zullen wij daarom onze verenigingsactiviteiten tot nader bericht annuleren of verplaatsen.

Zomerdag en uitreiking Bosch-van der Kolkprijs verplaatst naar najaar

VERENIGINGSDAGEN | 31 October 2020, Katwijk
IN VERBAND MET HET CORONAVIRUS IS DEZE ACTIVITEIT UITGESTELD - Onze Zomerdag zal daarom plaatsvinden in oktober. Deze dag is traditioneel een dag waarin speciale aandacht wordt besteed aan een regionale of lokale dracht en vindt dit jaar plaats in Katwijk. De dag staat in het teken van badmode, visserstruien en Katwijkse dracht. In de middag wordt de Bosch-van der Kolkprijs uitgereikt aan een persoon of organisatie die zich specifiek heeft ingezet voor streekdrachten..