Activiteiten

Een boeiend dagje uit met een enthousiaste groep mode- en/of streekdrachtliefhebbers? Lees hier meer over alle activiteiten, excursies en themadagen georganiseerd door de Nederlandse Kostuumvereniging. Nog geen lid? Op deze site kunt u zich aanmelden. - - - - - KLIK OP DE AFBEELDING VOOR MEER INFORMATIE. - - - - -

Zomerdag in Schagen: ‘Pikt en dreven voor de kraam langs’ 15 juni 2024 (aanmelding is gesloten)

VERENIGINGSDAGEN | 15 June 2024, Schagen
Wij nodigen u uit om onze Zomerdag in Schagen bij te wonen. Deze dag hebben we samen met de commissie Kap en Dek van het 100 jarig Westfries Genootschap georganiseerd. Ook de leden daarvan zijn welkom. De dag zal in het teken staan van de Westfriese streekdracht, er zijn 4 sprekers, een streekdrachtshow en u kunt het Boerderij- en Rijtuigenmuseum Vreeburg bezoeken.

Excursie naar ‘M/Others. Mode en Moederschap’ Modemuseum Hasselt 22 juni 2024

EXCURSIES | 22 June 2024, Modemuseum Hasselt
We bezoeken in het Modemuseum Hasselt de tentoonstelling M/Others. Mode en Moederschap.

Excursie naar ‘Duik in Tweka’, weverijmuseum Geldrop 14 augustus 2024

EXCURSIES | 14 August 2024, Weverijmuseum Geldrop
We bezoeken in het Weverijmuseum Geldrop de tentoonstelling 'Duik in Tweka'.

Excursie naar ’65 jaar Barbie’, Stedelijk Museum Almelo op 4 september 2024

EXCURSIES | 04 September 2024, Stedelijk Museum Almelo
We bezoeken in Het Stedelijk Museum Almelo de tentoonstelling '65 jaar Barbie. Always a doll moment'.

Excursie naar ‘GEISHA. Tradities, Rituelen en Zijde’ in Museum Bussemakershuis Borne 20 september 2024

EXCURSIES | 20 September 2024, Museum Bussemakershuis, Borne
We bezoeken in Museum Bussemakershuis de tentoonstelling GEISHA. Tradities, Rituelen en Zijde.