Activiteiten

Het coronavirus beheerst nog steeds onze gedachten, gesprekken en levens. We hopen natuurlijk dat u en uw familie in goede gezondheid verblijven. De gezondheid en veiligheid van onze leden zijn voor de Nederlandse Kostuumvereniging altijd topprioriteit. In navolging van de richtlijnen van de RIVM zullen wij daarom onze verenigingsactiviteiten tot nader bericht annuleren of verplaatsen. Wel zullen in plaats daarvan enkele online presentaties worden georganiseerd.

featured

Online ledenbijeenkomst #13: Hoedenmaker Tobias Oosterveld

DIGITALE BIJEENKOMST | 20 August 2021, Online
Tobias Oosterveld is de hoedenmaker achter het merk Silvester Maria. In deze online ledenbijeenkomst op vrijdag 20 augustus om 20.00 uur vertelt hij over zijn vak en neemt hij ons mee in het ontwikkelproces.

Excursie Museum Staphorst 8 oktober

EXCURSIES | 08 October 2021, Museum Staphorst
We bezoeken in het Museum Staphorst de tentoonstelling Kleurrijk geletterd. Borduren in Staphorst.