Workshop Sieraadontwerp met 3D printer

Hoe ziet jouw droomsieraad eruit? En hoe zou je het vinden om jouw idee uit te werken en uit te printen met een professionele 3D printer? Tijdens de workshop Ruw & Rauw, georganiseerd door CODA Museum en CODA FabLab, boetseer je een prachtig ontwerp met digitale klei dat je vervolgens laat maken door een 3D printer. Het uiteindelijke resultaat kun je vervolgens op afspraak ophalen.


Er is per workshop plek voor maximaal 8 personen. De workshop heeft doorgang bij een minimaal aantal aanmeldingen van 4. Deelnemen aan een van de workshops? Meld je aan via aanmeldingen@coda-apeldoorn.nl o.v.v. Ruw & Rauw Workshop en de gewenste datum. De workshops worden georganiseerd op 6 september, 4 oktober en 25 oktober.

Aanleiding is de tentoonstelling ‘Ruw en Rauw’ in het CODA Museum in Apeldoorn (tot 28 okt.), die een selectie objecten laat zien die het uiteenlopende materiaalgebruik in sieraadvormgeving in beeld brengt. Van onbewerkt hout, gepolijst staal, tactiel papier en mat tin tot gehamerd brons en glas in ijzerzettingen;  Daarnaast is werk te zien van beeldend kunstenaar Leon Adriaans. Hij streefde naar het maken van zuivere en eerlijke kunst met eenvoudige materialen uit zijn directe omgeving. Zo protesteerde hij tegen de gladde, kunstmatige kunst die door critici en musea gewaard en getoond wordt. Zijn werk van veevoederzakken is in de tentoonstelling opgenomen.

CODA Museum
Vosselmanstraat 299
7311 CL Apeldoorn
055 5268 400
Meer info over workshop en tentoonstelling: www.coda-apeldoorn.nl