Vernieuwde site van de Textielbibliotheek online

Op 1 oktober is de vernieuwde site van de Textielbibliotheek online gegaan. De bibliotheek, onderdeel van Museum de Kantfabriek, bevat meer dan 12.000 boeken en tijdschriften over textiel- en handwerktechnieken en textielhistorie.

U vindt er een schat aan informatie en op openingstijden bent u van harte welkom om naar hartenlust te snuffelen. De vrijwilligers van de bibliotheek staan u graag te woord en  helpen bij het zoeken naar de door u gewenste boeken.

Op de website van de bibliotheek staan alle titels en schrijvers vermeld. Dus bent u op zoek naar een speciaal boek, kijk even op de website of het in het bestand staat. Lenen van boeken kan tegen een kleine vergoeding.
Het bijzondere van de vernieuwde website is ook dat u boeken en tijdschriften makkelijker online kunt bestellen en op verzoek kunnen worden toegestuurd. U betaalt wel de portokosten.

U vindt in de bibliotheek niet alleen de boeken van de Kantfabriek maar ook van de handwerkverenigingen LOKK (kant) en Weefnetwerk.

textielbibliotheek.nl
www.museumdekantfabriek.nl