Online ledenbijeenkomsten terugkijken

Wist u dat onze online ledenbijeenkomsten terug te kijken zijn?

Wij genieten nog na van een extreem goed bezochte online ledenbijeenkomst vorige week. In de presentatie op vrijdag 16 april gingen Eveline Holsappel (conservator toegepaste kunst en textiel), Anne-Marie Segeren (junior conservator) en Hanna Hakvoort (collectiemedewerker textiel) in op de tentoonstelling en de bijbehorende catalogus. Hoe is de tentoonstelling opgebouwd, wat voor onderzoek is er gedaan, en hoe zit het met de mannequinage? U kunt de bijeenkomst hieronder terugkijken, of op ons YouTube-kanaal.

En niet alleen deze bijeenkomst is terug te kijken. Al onze ledenbijeenkomsten, die overigens gratis toegankelijks zijn (ook voor niet leden), vindt u hier.

Kijk bijvoorbeeld het verhaal van Sabine Bolk terug, over Batik:

Of de presentatie van Jacco Hooikammer over Staphorster doopkleding, die u hier vindt: