Online ledenbijeenkomst #13: Hoedenmaker Tobias Oosterveld

Tobias Oosterveld is de hoedenmaker achter het merk Silvester Maria. In deze online ledenbijeenkomst op vrijdag 20 augustus om 20.00 uur vertelt hij over zijn vak en neemt hij ons mee in het ontwikkelproces.

Tobias Oosterveld is de hoedenmaker achter het merk Silvester Maria. Van kleins af aan droeg hij al hoeden, zeker in de tijd dat Indiana Jones uit kwam. De hoeden van zijn opa droeg hij toen heel vaak. En op rommelmarkten vond Tobias een paar mooie vintage exemplaren.

Jaren deed hij niets met hoeden en werkte hij als accountmanager bij een ict-bedrijf. Drie jaar geleden bloeide z’n interesse in hoeden weer op, maar kon hij geen hoed naar zijn smaak vinden.

Na een online zoektocht en een mal die hij vond op marktplaats besloot hij zelf hoeden te gaan maken. Inmiddels is zijn bedrijf uitgegroeid tot een internationale onderneming.  En is hoeden maken een fulltime baan. Hij is blij dat hij van z’n passie z’n carrière heeft kunnen maken.

Hoe deel te nemen aan deze presentatie
De online presentatie wordt aangeboden via Teams, en is toegankelijk voor zowel leden als niet-leden. Via deze link [link volgt] heeft u op 20 augustus gratis toegang tot de bijeenkomst.

De presentatie start om 20 uur en zal tot uiterlijk 21 uur duren. We hopen natuurlijk dat u hierbij zult zijn. U hoeft zich niet van tevoren in te schrijven. Bij eventuele vragen kunt u contact opnemen met contact@kostuumvereniging.nl

De bijeenkomst wordt opgenomen en is na afloop op ons YouTube-kanaal te zien.