Nederlandse Kostuumvereniging

Mart Visser – The Take Over

Het Raadhuis van de gemeente Zandvoort is tot en met 1 juli 2018 het exclusieve domein van Mart Visser. Twee maanden lang zwaait de couturier en kunstenaar de scepter in het historische Raadhuis van de badplaats en het naastgelegen Zandvoorts Museum.. Het gemeentebestuur van Zandvoort geeft Mart Visser carte blanche voor 'The Take-over'. Het in classicistische stijl gebouwde gemeentehuis wordt getransformeerd tot een belevenis waar Mart Visser zijn meest recente Haute Couture collectie op verrassende wijze presenteert.


Het biedt bezoekers een unieke kans zich onder te dompelen in de voor veel mensen onbekende wereld van de Haute Couture.
De creativiteit van Mart Visser beperkt zich niet alleen tot mode. Sinds 2009 is hij ook een veelzijdig beeldend kunstenaar. Zijn schilderijen, sculpturen en installaties waren eerder te zien op internationale kunstbeurzen en museale tentoonstellingen. Het Zandvoorts Museum wordt in mei en juni tijdelijk een ‘Mart Visser Museum’ met een indrukwekkende overzichtsexpositie met een grote diversiteit aan koppen en gezichten.

Raadhuis Zandvoort en Zandvoorts Museum
Swaluëstraat 1
2042 KA Zandvoort
www.zandvoortsmuseum.nl