Film “Mode in Kleur”

Volgende week wordt de tentoonstelling "Mode in kleur" in het Kunstmuseum Den Haag helaas al weer afgebouwd. Maar het museum heeft, om u deze schitterende expositie toch te laten ervaren, een film opgenomen. De Nederlandse Kostuumvereniging kreeg toestemming om deze met u te delen.

Bitterzoet, maar daarom niet minder mooi. Neem een kopje koffie of thee, en ga er rustig even voor zitten. Want ach, wat is dat allemaal toch even genieten …

Heeft u genoten, maar wilt u nog wat achtergrond voordat u het filmpje nog een keer kijkt (hebben wij ook gedaan hoor)? Wij schreven zelf kort over de tentoonstelling, Cécile Narinx schreef een verdiepende analyse in de Volkskrant, en Milou van Rossum dook in de diepte voor de NRC. En, last but not least, Tirza Westland schreef een blog voor Modemuze, met een hoop foto’s van de opbouw achter de schermen.