Online ledenbijeenkomsten

Zie voor meer informatie over onze eerstvolgende online lezing onze activiteitenpagina.

In november 2021 ondersteunen wij het Textiel Festival met een drietal lezingen. Meer informatie hierover kunt u hier terugvinden. U kunt de reeds gepasseerde lezingen op deze pagina ook terugkijken, of via deze afspeellijst op ons YouTube-kanaal.

Hieronder kunt u alle lezingen die wij in het verleden georganiseerd hebben terugkijken. Dit kan ook op ons YouTube-kanaal.

Lezing 16: Gieneke Arnolli over het project PLEED

Lezing 15: Frieda Sorber over de tentoonstelling P.LACE.S in verschillende musea in Antwerpen

Lezing 14: Schoenontwerpster Amber Ambrose Aurèle

Lezing 13: Hoedenmaker Tobias Oosterveld

Lezing 12: Madelief Hohé over de tentoonstelling Mode in Kleur in het Kunstmuseum Den Haag

En de trailer bij de tentoonstelling:

Lezing 11: Neeltje van Altena over kleding voor religieuze gelegenheden op Marken

Lezing 10: Nina Melching over de geschiedenis van de knoop

Lezing 9: Eveline Holsappel over de tentoonstelling Haute Bordure in het Fries Museum

Lezing 8: Bertus van den Hof over het Internationaal Klopenmuseum in Ede

Lezing 7: Roberto Luis Martins over kleding in het Tropenmuseum (Nationaal Museum voor Wereldculturen)

Lezing 6 was i.v.m. ziekte geannuleerd.

Lezing 5: Ilse Gregoor over kostuums in films

Lezing 4: Sabine Bolk over Batik