Party People, Museum Rotterdam

De tentoonstelling Party People, made in Rotterdam in Museum Rotterdam is een tentoonstelling over twee generaties uitgaanscultuur waarbij actuele ontwikkelingen in de Rotterdamse uitgaansscene worden gekoppeld aan de periode waarin het allemaal begon: de jaren '90. Party People is een underground feest van herkenning voor ieder feestbeest of fervent clubber die ooit een stap in het Rotterdamse uitgaansleven heeft gezet.

13.15 uur    16 mei 2019    Museum Rotterdam

Er is samengewerkt met de authentieke Rotterdamse makers. Muziek, mode, fotografie, video, graphics, literatuur, spoken word, performance, art en design komen samen in deze meeslepende tentoonstelling en je vergaapt je aan de uitgaansmode.

13.15 uur Ontvangst in de hal
13.30 uur Rondleiding door Sjouk Hoitsma, conservator òf een museumgids

Adres
Rodezand 26, achter het stadhuis, bij de Meent 3011 AN Rotterdam, 010 217 67 50.
Groepsgrootte 15 personen.
Kosten: € 11,50 voor leden, € 14,00 voor introducés. Schriftelijk opgeven via onderstaand formulier en afmelden uiterlijk 11 mei.

Ik wil me aanmelden voor deze excursie

Lid NKV JaNee
Museumkaart JaNee