Olivier Theyskens – She walks in beauty.

13.45 uur    14 april 2018    MOMU, Antwerpen 

De tentoonstelling is een ontdekkingsreis met een van de meest intrigerende Belgische ontwerpers; zijn twintigjarige creatieve evolutie, zijn vakmanschap en de verschillende sferen van zijn werk met een veelheid aan silhouetten die de geest van de haute couture ademen.
Van de donkere romantische kant van zijn vroege collecties, tot de nieuwe visie op couture die hij bij Rochas uittekende, zijn meesterschap van patroon en textielbewerking bij Nina Ricci, zijn Amerikaans avontuur bij Theyskens’ Theory en de heropstart van zijn eigen label, Olivier Theyskens, verraden alle silhouetten de hand van de meester. Zijn uitstekend talent voor tekenen en zijn autodidactische manier van werken geven een scherp inzicht in de verschillende aspecten van de hedendaagse modewereld: van couture tot semi-couture en prêt-à-porter collecties.

Programma
13.45 Ontvangst in de hal van het museum
14.00 Rondleiding door Katleen Derijke

Plaats
MoMu-Modemuseum, Nationalestraat 28, Antwerpen ( tel 0032-3-4702770)

Er kunnen maximaal 20 deelnemers mee. De kosten (entree en rondleiding) kunnen ter plaatse worden voldaan: lid € 18,- introducés € 20,- (graag gepast betalen). Schriftelijke opgave via onderstaand formulier tot 7 april. Gaarne aangeven of men ICOM lid is. Afmelden eveneens tot 7 april . Bij later afmelden ontvangt u alsnog een nota. Om administratieve redenen zijn wij dan genoodzaakt € 2,- extra te berekenen.


Ik wil me aanmelden voor deze excursie


Lid NKV JaNee
Museumkaart JaNee
Lid ICOM JaNee
Intro Museumkaart JaNee
Aantal introducés

Mijn gegevens


Voornaam *
Achternaam *
M/V * MV
Woonplaats *
Adres *
Postcode *
Telefoon *
E-mail adres *