Mode in zwart en wit

We bezoeken in Museum de Koperen Knop de tentoonstelling 'Mode in zwart en wit'. Deze expositie laat de mode zien vanaf 1947 toen de New Look haar intrede deed en loopt door tot heden, met hedendaagse bekende ontwerpers. Vormen en contrast spelen bij deze expositie een belangrijke rol, naast de vraag waarom deze (niet)kleuren zo beeldbepalend zijn. Achtergrondverhalen en kleding vertellen het verhaal, ondersteund door bruiklenen van diverse Nederlandse musea en collecties.

13.15 uur    19 februari 2019    Museum de Koperen Knop, Hardinxveld- Giessendam

13.15     Ontvangst in de hal van Museum De Koperen Knop
13.30     Rondleiding door Cora de Kok
14.30     Thee/koffie

Maximale groepsgrootte 20 personen.

Kosten € 10,50 voor leden, introducés € 13,-. U kunt zich opgeven via onderstaand formulier tot 15 februari en afmelden tot uiterlijk 15 februari.

Adres Museum De Koperen Knop, Binnendams 6, 3373 AD Hardinxveld-Giessendam, 0184-611366. OV vanaf treinstation ca. 800 m lopen of buslijn 76 Arriva Gorinchem-Hardinxveld-Giessendam, halte Koperen Knop.

De aanmeldtermijn voor deze activiteit is verstreken