Jan Taminiau. Reflections

13.15 uur    23 augustus 2018    Centraal Museum, Utrecht 

We bezoeken in het Centraal Museum de tentoonstelling ‘Jan Taminiau, een grootse tentoonstelling over het werk van Jan Taminiau’.
Jan Taminiau staat, naast zijn liefde voor esthetiek, bekend om zijn gebruik van traditionele, ambachtelijke handwerk- en productietechnieken, unieke originele materialen en stofbewerkingen. Het publiek wordt meegenomen in de wereld van onderzoek, herinneringen, inspiratie, experiment en vakmanschap. Naast de kledingstukken staan het ontwerp- en denkproces centraal. Inspiratiebronnen in mode, fotografie, design en kunst, werkwijze en eindresultaat staan met elkaar in verbinding. Hoe komt een couturestuk tot stand? Wat zijn inspiratiebronnen en hoe komen die tot uiting in de creaties?

Programma
13.15 uur    Ontvangst in de hal van het museum
13.30 uur    Rondleiding door Ninke Bloemberg, conservator Mode en Kostuum

Plaats
Centraal Museum, Nicolaaskerkhof 10, Utrecht, tel. 030-2362362.
Vanaf CS bus museumlijn 2 (ringlijn Museumkwartier) stopt vlak voor het Centraal Museum. Naast het museum is een beperkte mogelijkheid tot (betaald) parkeren.

Let op: Groepsgrootte maximaal 15 personen. De kosten voor de rondleiding kunnen ter plaatse bij Systke Wille worden voldaan: € 10,- voor leden, introducés € 12,50. Men dient zelf bij de museumbalie een entreekaartje te kopen. Schriftelijke opgave via onderstaand formulier tot 16 augustus. Afmelden eveneens tot 16 augustus. Bij later afmelden ontvangt u alsnog een nota. Om administratieve redenen zijn wij dan genoodzaakt € 2,50 extra te berekenen.


Ik wil me aanmelden voor deze excursie


Lid NKV JaNee
Museumkaart JaNee
Lid ICOM JaNee
Intro Museumkaart JaNee
Aantal introducés

Mijn gegevens


Voornaam *
Achternaam *
M/V * MV
Woonplaats *
Adres *
Postcode *
Telefoon *
E-mail adres *