High Society

14.40 uur    30 mei 2018    Rijksmuseum, Amsterdam

Getoond worden vier eeuwen glamour door de grote meesters van de kunstgeschiedenis onder wie Cranach, Veronese, Velàzquez, Reynolds, Gainsborough, Sargent, Munch, Manet: 39 levensgrote portretten waarbij de geportretteerden  getooid zijn in de fraaiste stoffen en fijnste sieraden, gekapt volgens de laatste mode.

14.40 uur               Ontvangst in het atrium in de buurt van de infobalie
15.00-16.00 uur    Rondleiding door een (algemene)  museumgids

Museumstraat 1, 1071XX Amsterdam, tel 0900 0745.
OV vanaf CS tram 2 en 5, halte Hobbemastraat.
Indien geen museumkaart, dient men zelf online of  bij de museumbalie een entreekaartje te kopen. De museumkaart wordt gescand. Let op: het kan soms zeer druk zijn bij de ingang èn later bij de kassa en ook bij de garderobe: file. De inleiding is stipt op tijd, dus komt u op tijd!!

Er zullen twee groepen zijn met een maximale groepsgrootte van 15 personen. De kosten voor de rondleiding kunnen ter plaatse worden voldaan aan Syts Wille, €9,-voor leden, introducés € 11,50. Gaarne gepast betalen! Wanneer u met een bepaald persoon in de groep wilt zitten, mag u dit melden: excursies@kostuumvereniging.nl
Schriftelijke opgave via onderstaand formulier tot 27 mei. Afmelden tot 27 mei. Bij later afmelden ontvangt u alsnog een nota. Om administratieve redenen zijn wij dan genoodzaakt € 2,- extra te berekenen.

Ik wil me aanmelden voor deze excursie

Lid NKV JaNee
Museumkaart JaNee