Cultural Threads en Kleur & Abstractie | Generaties in Dialoog

'Cultural Threads' presenteert hedendaagse kunstenaars die textiel als krachtig instrument gebruiken om hun ideeën te verbeelden over politiek-maatschappelijke vraagstukken. Zij verbinden textiel aan hun eigen zoektocht naar afkomst en identiteit in een steeds verder globaliserende wereld. Of ze gebruiken het om geschiedenissen te ontrafelen en nieuwe toekomstperspectieven te schetsen.


13.15 uur    13 december 2018    Textielmuseum, Tilburg 
‘Cultural Threads’ presenteert hedendaagse kunstenaars die textiel als krachtig instrument gebruiken om hun ideeën te verbeelden over politiek-maatschappelijke vraagstukken. Zij verbinden textiel aan hun eigen zoektocht naar afkomst en identiteit in een steeds verder globaliserende wereld. Of ze gebruiken het om geschiedenissen te ontrafelen en nieuwe toekomstperspectieven te schetsen.
‘Kleur & abstractie | Generaties in Dialoog’: Twee generaties kunstenaars en vormgevers treden met hun werken in een dialoog.
Programma
13.15 uur ontvangst
13.30 rondleiding
14.30 koffie/thee met koek
15.00 bezoek op eigen gelegenheid
Plaats
Goirkestraat 96 5046GN Tilburg tel 013 5367475
Vanaf het NS-station Tilburg is het museum bereikbaar met buslijn 5, richting Noord-Stokhasselt- halte Kasteeldreef of 20-25 min lopen. Per auto: volg de routeborden.
De kosten voor de rondleiding kunnen ter plaatse worden voldaan: € 15,00 voor leden, introducés € 17,50 (rondleiding, koffie/thee met koek). Gaarne gepast betalen. U dient zelf een entreekaartje aan te schaffen, MK gratis of betaling. OPgave via onderstaand formulier tot 9 december. Afmelden eveneens tot 9 december. Bij later afmelden ontvangt u alsnog een nota. Om administratieve redenen zijn wij dan genoodzaakt € 2 extra te berekenen.

Ik wil me aanmelden voor deze excursie


Lid NKV JaNee
Museumkaart JaNee
Lid ICOM JaNee
Intro Museumkaart JaNee
Aantal introducés

Mijn gegevens


Voornaam *
Achternaam *
M/V * MV
Woonplaats *
Adres *
Postcode *
Telefoon *
E-mail adres *