Viktor&Rolf: Fashion Artists 25 Years

13.15 uur    20 september 2018    Kunsthal, Rotterdam

In de Kunsthal wordt de expositie ‘Viktor&Rolf: Fashion Artists 25 Years’ bezocht. De tentoonstelling onderzoekt de elementen die de ontwerpers Viktor Horsting en Rolf Snoeren uniek maken in de hedendaagse modewereld en toont hun radicale opvatting van ‘wearable art’. Circa 45 werken uit hun haute couture-collecties, toneelkostuums voor ballet en opera evenals eerdere ontwerpen uit Viktor&Rolf’s archieven en uit collecties van (inter)nationale musea; een selectie van hun work-in-progress serie ‘Dolls’ − replica’s van antieke poppen gekleed in de meest iconische ontwerpen van de modekunstenaars – en speciale stukken, zoals de kostuums die zij in 2016 voor Madonna hebben gemaakt voor haar inzamelingsconcert in Miami Art Basel, en nieuwe werken uit de nieuwste collecties, ‘Boulevard of Broken Dreams’ en ‘Action Dolls’, die nooit eerder zijn vertoond .

Programma
13.15 uur     Ontvangst in het Auditorium beneden, bij het oranje bord met opschrift ‘startpunt rondleidingen’
13.30 uur     Rondleiding door Narjara of Marly.

Kunsthal Rotterdam, Museumpark, Westzeedijk 341, 3015 AA Rotterdam
Let wel: het kan zeer druk zijn, dus komt u op tijd! Zie 9292OV voor OV.

Er kunnen maximaal 20 deelnemers mee per groep. De kosten voor de rondleiding kunnen ter plaatse bij Sytske Wille worden voldaan: € 8,- voor leden, introducés € 10,50. U dient zelf bij de museumbalie een entreekaartje te kopen of te ontvangen. Opgave via onderstaand formulier tot 13 september. Afmelden eveneens tot 13 september. Om administratieve redenen zijn wij dan genoodzaakt € 2,50 extra te berekenen.

Ik wil me aanmelden voor deze excursie

Lid NKV JaNee
Museumkaart JaNee